joi, 3 martie 2011

Urare de primavara


Cineva drag ma certa din cauza absentei mele din peisajul pseudojurnalului online. Mi-am facut mea culpa, insa cu mentiunea ca pauzele sunt bune uneori. Fie ca intensifica asteptarea, fie ca ofera un moment de meditatie, o desprindere de obiectul adoratiei sau ocupatiei poate aduce si beneficii.
Insa iata ca pauza a luat sfarsit. Iti urez o primavara insorita si plina de voie buna! Nu te lasa descurajat. Nu poti sa stii niciodata incotro bate vantul vietii.
Despre ce s-a intamplat in timpul pauzei, nu prea am ce sa-ti povestesc. Banalitatea si comunul nu prea s-au desprins de existenta mea mundana. Pana la urma, probabil ca valul gloatei asimileaza tot. Sau poate ca radacinile tale nu sunt destul de solide, asa cum credeai. Cine stie care poate fi raspunsul...
Lalele sunt pentru tine. Si eu am primit ceva asemanator si m-am gandit ca ti-ar placea si tie. Hai, capul sus! Poate ce e frumos de acum urmeaza.

4 comentarii:

 1. nu ştiu cine spunea că adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis dar ceva frumos în viitor trebuie să ne aştepte, dacă nu chiar moartea, fără a fi macabru ci doar o păstaie ignorantă. o primăvară frumoasă.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aşteptarea prelungeşte plăcerea, iar banalitatea rămâne uitată, în drum...

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Dan: infrangerile pot fi de multe multe feluri. Iar de la infrangere la moarte cred ca mai e ceva de mers.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Mr. Cairo: exact. De aceea imi place uneori asteptarea, insa cu o conditie: sa nu dureze prea mult.

  RăspundețiȘtergere