miercuri, 17 februarie 2010

Noi si iubirea


Vroiam sa te intreb daca nu ti se pare exagerat tot tam tam-ul care se face odata cu Valentine's Day sau chiar Dragobete!? Mie mi se pare prea mult, cu toate ca ma uit putin la televizor si deloc in presa.

Ma ingrijoreaza snobismul oamenilor care simt nevoia de a arata prin cadouri scumpe si fanfaronada cat de mult le pasa de fiinta de langa ei. Se concentreaza asa de mult la cum sa-si manifeste dragostea incat, pe parcurs, uita de unde au plecat si de persoana de langa ei. Un tip spunea la radio intr-o zi ca sarbatoarea asta este doar o chestiune de marketing, si are dreptate. Sunt curioasa cati dintre indivizii care alearga dupa cadouri de Valentine's se gandesc intr-o dimineata sa ii spuna iubitului sau iubitei cat de mult conteaza pentru ei ca nu se trezesc singuri si ca are cine sa ii tina de mana cand viseaza urat sau ca cineva ii asteapta sa se intoarca acasa.

Marturisesc faptul ca nu am sarbatorit nimic si nici n-o s-o fac. Paradoxal, atunci cand nu aveam cu cine, imi doream sa primesc daruri sau sms-uri. Iar acum, cand as avea cu cine, mi se pare o idiotenie. Ar trebui sa ne gandim mai des la iubire si la cine se trezeste langa noi in fiecare dimineata, nu? Hai sa iubim, nu sa vorbim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu