marți, 10 martie 2009

Ganduri despre tine

Ma intrebam aseara de ce ti se intampla, la un moment dat, niste lucruri asa de triste si de dificile incat simti ca deasupra ta atarna greu un pietroi sisific.Poate pentru ca viata te obliga sa platesti niste polite pe care i le datorai. Poate fiindca ca la sfarsitul chinului te asteapta ceva asa de frumos incat tot efortul de pana atunci a meritat.
Mi-a spus mie cineva, odata, ca viata iti da si lucruri urate pentru ca le poti duce si pentru ca trebuie sa te folosesti de ele ca sa cresti. Si ca lucrurile usoare sunt pentru prosti, iar cele grele si frumoase sunt pentru destepti. Mai citisem undeva ca trebuie sa faci bine din rau fiindca nu ai altceva din care sa-l faci. Cred ca exista un rost in tot ce ti se intampla si ca sa-l vezi trebuie sa te dai un pas in spate si sa privesti cu ochii minti, nu doar cu cei ai sufletului.
Mai cred ca tu poti sa duci mai mult decat iti poti imagina vreodata ca ai fi in stare. Asa ca hai, capul sus! Sigur ai pe cineva langa tine care sa te tina de mana si langa care sa inchizi ochii si sa spui ca vei reusi. Ca nu se poate altfel!

Un comentariu:

  1. o sa ti se para poate ciudat,absurb,o sa te uimeasca sau dezamageasca faptul ca iti scriu...citeam ce ai scris si mi-am amintit de dupa amiezile de demult...cand tu imi spuneai ca exista un rost in tot ce ti se intampla si eu nu intelegeam rostul sau poate nu vroiam sa il vad.....cat timp a trecut....si cat am crescut de atunci....acum inteleg:) diferenta e ca acum sunteam"oameni mari"....ioana

    RăspundețiȘtergere